Kako se osećate posle doručka?

Vaš doručak može da utiče na vaše razmišljanje, kako se osećate i ponašate.

Doručak zasnovan na prostim ugljenim hidratima

Puno kalorija, malo hranljivih sastojaka, malo proteina. Ukoliko posežete za doručkom sa prostim ugljenim hidratima, moći ćete da primetite da imate brz skok energije, praćen padom, pri čemu se osećate umorno. Ovo se često dešava usled nedostatka proteina, dijetalnih vlakana, vitamina i minerala, i sve ovo je bitno za izbalansiranu energiju za predstojeći dan.

Saznajte više o Herbalife rešenjima za zdrav doručak


Preskakanje doručka

Nema kalorija, nema hranljivih sastojaka, nema proteina. Da li preskačete doručak i potom grickate da biste dobili energiju koja vam je potrebna? Preskakanje doručka znači da vaše telo mora da radi na rezervama hranljivih sastojaka i vode koje se troše tokom noći. Ovo vas može učiniti umornim, nervoznim i sklonim ka grickanju slatkiša kako bi dobili energiju.

Saznajte više o Herbalife rešenjima za zdrav doručak


Nutritivno kompletan zdrav doručak

Izbalansirane kalorije, izbalansirani hranljivi sastojci, izbalansirani proteini. Doručak sa odgovarajućom hranljivom mešavinom vas priprema za predstojeći dan, obezbeđujući vam stabilnu energiju, radije nego visoki skok koji se dešava usled konzumiranja visokokalorične hrane.
Probajte Herbalife-ov doručak sa smanjenim kalorijama sa dobrim balansom proteina, ugljenih hidrata i drugih važnih hranljivih sastojaka. Brzo i lako se pravi, i sa manje od 220 kcal, zdravija je opcija od kroasana ujutru kada nemate vremena.

Saznajte više o Herbalife rešenjima za zdrav doručak

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 17.7.2019 23:47:55 | NAMP2HLASPX01