Weight Management Range
Regulisanje telesne težine

Herbalife Formula 1 šejkovi i proteinske štanglice sadrže sve dobre sastojke koji su vašem telu potrebni, ima ih u nekoliko aroma, i odličnog su ukusa. Herbalife F1 šejkovi i štanglice su zgodan pogodan, zdrav obrok, zamena koju je lako pripremiti, bilo da želite da izgubite, dobijete ili održite telesnu težinu.

Herbalife-ova Formula 2 Multivitamin Complex i Formula 3 personalizovani protein u prahu takođe mogu da vam pomognu pri ostvarivanju ciljeva kada je reč o zdravlju.


Formula 1
Formula 1

Formula 1 je nutritivno izbalansiran ukusan Zdrav obrok (Healthy Meal) u čaši. Formulisana na osnovu odličnog balansa između makro i mikro hranljivih materija, naučno je dokazano da je Formula 1 efikasan način kontrole i regulacije telesne težine ukoliko se kombinuje sa zdravim i aktivnim načinom života.

Formula 1 Express
Formula 1 Bars

Kada ste u pokretu, nikada nećete morati da brinete o tome da ćete propustiti zdrav i ukusan obrok. Praktična Formula 1 Healthy Meal pločica za poneti je nutritivno izbalansirana i ukusna.

Biljni napitak
Thermojetics

Instant biljni napitak. Niskokalorijski osvežavajući napitak koji je ukusan topao ili hladan.

Cell Activator
Cell Activator

Cell Activator kapsule su izvor najvažnijih B vitamina koji potpomažu proces pretvaranja hrane u energiju.

Formula 3
Formula 3

Formula 3 Personalizovani proteinski prah predstavlja bogat izvor soje i proteina surutke koji vam mogu pomoći da produžite osećaj sitosti i da izgradite mišićnu masu u okviru fitness programa.

Proteinske pločice
Protein Bars

Herbalife Proteinske pločice su ukusna i zdrava užina. Sa oko 140 kalorija, i umotane svaka posebno kako bi održale svežinu, one su sjajan izbor za brigu o vašoj liniji, a istovremeno i održavanje nivoa energije.

Gurmanska čorba od
paradajza
Gourmet Tomato Soup

Gurmanska čorba od paradajza je ukusna i hranljiva instant užina sa mediteranskim začinima koji ovoj užini daju odličan ukus. Sa oko 104 kalorije po porciji, odlična je užina od koje nemate osećaj krivice.

Napitak od aloje
Herbal Aloe Concentrate

Napravljeno od lista Aloje, Herbal Aloe koncentrat je osvežavajući napitak koji sadrži Aloe Vera gel kojim se vodi dodaje lepa, osvežavajuća citrusna nota.

Koristite Herbalife proizvode u sklopu izbalansiranog i raznovrsnog načina ishrane, kao deo zdravog, aktivnog životnog stila. Pogledajte pojedinačna pakovanja za uputstva za upotrebu i ne prekoračujte preporučenu dozu. Čuvajte proizvode van domašaja dece.

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 18.2.2019 14:25:21 | NAMP2HLASPX01