Na pravom ste mestu gde možete da dobijete Herbalife proizvode i sve informacije o Herbalife cenama

Hvala na zainteresovanosti za Herbalife proizvode. Sigurno ste u potrazi za boljim navikama u ishrani i zdravom životnom stilu. Herbalife Srbija marketing sistem predstavlja direktnu ili kućnu prodaju gde se Herbalife proizvodi prodaju lično, putem nezavisnih Članova. Iz tog razloga vam samo Herbalife Članovi mogu dati uzorke, proizvode i cene Herbalife proizvoda.


Da biste saznali više o Herbalife cenama proizvoda bitno je da kontaktirate Herbalife Člana koji će vas uputiti kako da pravilno koristite proizvode i preporučiti vam Herbalife proizvode koji su prilagođeni vašim potrebama.


Herbalife direktna prodaja ne promoviše Herbalife proizvode u prodavnicama, tako da kada postanete konzument Herbalife Člana vi dobijate prilagođen program koji je sastavio vaš Član koji odgovara vaši potrebama i Član se posvećuje svakom konzumentu i obezbeđuje sve informacije o cenama.

Druga značajna prednost je da Herbalife Članovi prilagođavaju vaš životni stil kako vama odgovara:

• Herbalife Član se posvećuje svakom konzumentu.
• Dobijate sve informacije o Herbalife cenama cele proizvodne kolekcije koja je dostupna u vašoj zemlji.
• Herbalife Član može da vam preporuči proizvode koji odgovaraju vašim potrebama i ima vremena za vas.
• Herbalife Članovi će vam dati sve informacije i vreme da pregledate kolekcije proizvoda i postavite pitanja o sastavu, upotrebi ili cenama Herbalife proizvoda.
• Takođe možete da provodite vreme u društvu ljudi koji dele iste navike u zdravom životu, dobijete preporuke, pa čak i vežbate sa Herbalife Članovima.
• Plus Herbalife Srbija obezbeđuje pomoć, nećete biti sami, Herbalife Članovi imaju obavezu prema vama i osiguraće da vas vode kroz program da biste dobili željene rezultate. Zadovoljstvo naših konzumenata je naš najveći prioritet.

Pored toga, direktnom prodajom, Herbalife nema posrednike i na taj način su kvalitet i cene Herbalife proizvoda kompetetivni.  Cene Herbalife proizvoda nemaju više posrednika, kao što je slučaj kod uobičajenih trgovinskih marži. Cene Herbalife proizvoda predstavljaju inovacija, sastojci visokog kvaliteta, nutritivna vrednost i usluge. 


Da biste pronašli Herbalife Člana, molimo kontaktirajte nas i Član će vas kontaktirati što je pre moguće kako bi razgovarali o vašim potrebama i dao vam informacije o Herbalife cenama.

 

 

 

 

 

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 18.2.2019 14:00:33 | NAMP2HLASPX01